schuberg

Opdracht

Dit programma was gericht op een nieuwe groep collegas die als doel hebben de organisatie qua technologie & innovatieve de toekomst in te leiden.

Schuberg Philis

Schuberg Philis is een innovatief IT bedrijf dat bedrijven helpt met hun meest complexe IT uitdagingen, kwaliteit en klanttevredenheid staan hierbij zeer hoog in het vaandel.

Schuberg Philis is een bedrijf dat volgens zelfsturing werkt en waarbij management functies worden vermeden. Zelfsturing kan echter ook niet bestaan zonder leiderschap.

Jaap Duin (Coach & Psycholoog) & Aaldrik Jager (Voormalig militair & coach/trainer) hebben voor ons een programma verzorgd rondom het thema leiderschap. Dit programma was gericht op een nieuwe groep collegas die als doel hebben de organisatie qua technologie & innovatieve de toekomst in te leiden.

Het programma is als zeer waardevol ontvangen.  Waarbij het boksen, wat voor alle collega’s geen alledaagse kost is, en iedereen direct uit de comfort zone trok, een bijzondere manier bleek te zijn om het thema leiderschap en wat daar bij komt kijken uit verschillende hoeken te belichten. Van communicatie, tot grenzen stellen maar ook je collega’s vertrouwen of vertrouwd worden door je collega’s door veiligheid te creëren. Het was een dag vol goede energie wat zeker na afloop tot verassende & mooie gespreks onderwerpen heeft geleid.

Kortom een geslaagd programma en een bijzondere manier om het thema leiderschap in een aantal facetten te belichten. Met als resultaat een hoop energie en mooie start van een nieuwe groep leiders in spe.

abn

Opdracht

Masterclass consultancy

ABN AMRO

aaldrik-jager-klein

Word lid van onze nieuwsbrief

Volg ons op

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

© 2017 Aaldrik Jager. All rights reserved.
Realisatie Interbright