spreken-mobiel

Young Professional Training

Young Professionals hebben het niet makkelijk. Zoveel opties, zoveel talent, zo druk en zoveel te doen. Juist in deze periode is het van belang om een goede balans aan te kunnen brengen in je werk- en privé leven. Als je van jezelf weet waar je kwaliteiten liggen en waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen, gaat dit je helpen om deze balans te kunnen creëren. Helaas komt het vaak voor dat Young professionals?? vastlopen. Dat wil ik voorkomen. Ik wil samen met jullie onderzoeken hoe je je verder kunt ontwikkelen.

Jullie zijn de toekomst. Jullie trekken straks de kar in onze samenleving. Maar dat begint bij jou en dat is niet altijd makkelijk. Graag help ik jou daarbij met mijn unieke trainingsvorm.

Wat gaan we doen

We gaan een dag aan de gang met jouw gedrag en ontwikkelen vervolgens een individueel leerplan. Dat doen we door met elkaar te boksen. Boksen is het middel om jou gedrag inzichtelijk te krijgen. Samen met een groep van zo’n 20 andere Young Professionals afkomstig uit verschillende organisaties.

Je bokst zoals je bent en je bent zoals als je bokst

Je bokst zoals je bent en je bent zoals je bokst. Dat durf ik wel te zeggen na het geven van meer dan 400 trainingen in binnen- en buitenland aan deelnemers, variërend van Raden van Bestuur tot zeer moeilijk opvoedbare kinderen. De training die ik geef is vernieuwend en geeft je toegang tot een intense en zeer leerzame vorm van reflectie. Het confronterende karakter van de training is om je wakker te schudden, het individuele  leerplan is er om je wakker te houden.

Resultaten

  • Je ontdekt wat je blokkeert en wat je in beweging zet.
  • Je leert hoe je blokkades kunt doorbreken.
  • Je krijgt inzicht in je gedrag en hoe je communiceert met anderen onder druk.
  • Je leert naast je denkkracht ook je gevoel te gebruiken als een signaalfunctie en daar een behoefte aan te koppelen.
  • Je ervaart hoe het is om een behoefte/verlangen aan je gevoel te koppelen, beter keuzes kunt maken en daardoor effectiever bent in het realiseren van je ambities.
  • Je wordt eigenaar van je eigen ontwikkeling.
  • Je ervaart wat een goede balans tussen je ambitie en de realiteit oplevert.

Aanmelden

Young Professionals kunnen zich individueel of met teamgenoten aanmelden. Op mijn Facebookpagina Take-Charge staan de data van de trainingen. Ook kun je mij bellen op 06-44716845 of e-mailen op info@take-charge.eu

Meer informatie Young Professional training?

Wij werken o.a voor

Wat we nog meer doen

aaldrik-jager-klein

Word lid van onze nieuwsbrief

Volg ons op

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

©2017 Aaldrik Jager. All rights reserved.
Realisatie Interbright