spreken-mobiel

Training

De eerste klap is een daalder waard. In de trainingen die ik begeleid gaat dit gezegde op een hele andere manier op. Ik gebruik in mijn trainingen boks-technieken die deelnemers razendsnel inzicht geven in hun gedragspatronen. Ga je altijd de confrontatie aan of loop je er voor weg? Hoe ga je om met weerstand en druk? Sta je in contact met je gevoel of laat je je snel beïnvloeden door een ander? Durf je uit te spreken wat je wilt en kun je dat helder overbrengen?

Ik onderzoek samen met individuen en teams waar blokkades liggen en hoe je die zo kunt om buigen dat je volle kracht benut kan worden. Dat levert je persoonlijk leiderschap op. Daarmee pak je regie, heb je de ontwikkeling van jezelf in eigen hand. Je gaat ervaren dat persoonlijke groei alleen mogelijk is als je?ook alle mensen om je heen sterker maakt.

Met een achtergrond als beroepsmilitair begeleid ik je op een veilige manier naar situaties waarin alle beklemmende gedachten en ruis aan de oppervlakte komen en opgelost kunnen worden. Zodat je vanuit vrijheid leiding kunt geven, aan jezelf, aan anderen in je persoonlijke omgeving, en aan teams in bedrijven.

Meer informatie over training?

Wat we nog meer doen

aaldrik-jager-klein

Word lid van onze nieuwsbrief

Volg ons op

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

© 2017 Aaldrik Jager. All rights reserved.
Realisatie Interbright