over-ons

Aaldrik Jager

Na een carrière van 20 jaar in het leger, weet de voormalige marinier Aaldrik Jager hoe het is om te worden geconfronteerd met extreme vijandige en stressvolle situaties. Op zijn 21 ste, in de rol als teamleider, was hij zowel verantwoordelijk voor missies onder zijn bevel, alsmede voor het welzijn en de veiligheid van zijn troepen tijdens inzet.

Lets get the job done geeft inzicht in de manier waarop militaire elite-eenheden constant presteren op een hoog niveau in een zeer vijandige omgeving onder enorme druk met veel stress en een enorme verantwoordelijkheid.

In een snel veranderende wereld door toenemende complexiteit, worstelen veel bedrijven om zich aan te passen, te groeien, en gewoon hun plannen uit te voeren. Vaak zijn veel oplossingen even ingewikkeld als het probleem dat zij willen oplossen. “Lets get the job done” geeft inzicht in een combat-proven weg die naar succes leidt waar eenvoud complexiteit bestrijd; waarbij een eenvoudig militair-geïnspireerde proces focus, doelgerichtheid, verantwoordelijkheid, constante verbetering, leiderschap, teamwork bewerkstelligd.

aaldrik-foto
aaldrik-jager-klein

Word lid van onze nieuwsbrief

Volg ons op

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

© 2017 Aaldrik Jager. All rights reserved.
Realisatie Interbright